8 Mart 2013 Cuma

Blood-C :The Last Dark


Blood-C :The Last Dark

Bölüm Sayısı: 1
Yayın: 2 Haziran 2012
Türü:  Aksiyon, Korku, Vampir, Supernatural
Yapımcı: Production I.G, Aniplex, Dentsu, FUNimation EntertainmentL, Shochiku, Kadokawa Shoten, Mainichi Broadcasting, Dwango
Dil: Japonca
Süre:1 saat 50 dakika
Format: MP4
Video Encoder: x264
Ses Codec: Nero AAC -64
Altyazı: Türkçe [Gömülü]
MyAnimeList Puan: 7.15



Tanıtım
Gençlerin ve çocukların sokağa çıkma yasası adı altında uygulanan internet ve çeşitli sansürlemeler düzenleyen Gençlik Yönetmelik Yasa Tasarısına rağmen, gençler yer altı kaynaklarıyla ve özgürlükleri uğruna mücadele içerisindedir. Ve bunlardan biri de SIRRUT adı altında bir topluluktur. Topluluktakiler, Fumito Nanahara'nın Dünya üzerindeki politik düzeydeki yetkisini al aşağı etmek ve Fumito ile ilgili şüplendikileri bilgileri açığa çıkarmak adına internet üzerinden kullanımlarını arttırarak, "Kule" adı altında ki kuruluşla da bağlı olduğu bir gizli örgütü keşfedeler. 
"Kule" arkasında ki gerçeği açığa çıkarmak için çabalarlarken gelişen olaylar neticesinde Saya adlı bir genç kızla tanışırlar. Ve Saya hakkında daha fazla bilgile sahip oldukça da hedefleri hakkında da ilerleme kaydetmeye devam ederler ve Ukishima'da olanlardan sonra Saya'da Fumito'dan intikamını almak istemektedir.
Ve son savaş artık başlar...


AniTR FanSUB ekibi
Çevirmen Cloudt
Düzenleyen Wizy

Teşekkürler AniTR


Hiç yorum yok: